FAQ

Veelgestelde vragen


Hier kan u antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Heeft u een bijkomende vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Wat is de leveringstermijn?


Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om het gewenste leveringstijdstip en -adres af te spreken. De leveringstermijn bedraagt gemiddeld 5 werkdagen. Wijnen met een beperkte oplage hebben mogelijk een langere levertermijn. Contacteer ons indien u hier meer informatie over wenst.Worden er verzendkosten aangerekend?


Voor bestellingen onder 150 euro excl. BTW worden er verzendkosten aangerekend. Bestellingen vanaf 150 euro excl. BTW worden binnen Belgiƫ gratis geleverd.Welke betaalmogelijkheden zijn er?


U kan betalen via overschrijving of cash bij levering. Gelieve er rekening mee te houden dat uw goederen pas verstuurd zullen worden na ontvangst van het volledige aankoopbedrag.


IBAN: BE32 7390 1682 9602
BIC: KREDBEBBKan ik producten ruilen of retourneren?


Neem in elk geval contact met ons op. Dan helpen wij u graag met de retourprocedure.
U kan een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na uw aankoop. Het is van belang dat de producten die u ruilt of retourneert compleet zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten. U kan de producten per post retourneren. De portokosten voor de verzending van een retourbestelling zijn voor eigen rekening.

Indien u er voor kiest om het aankoopbedrag terug te vragen, zal het bedrag overgemaakt worden op uw rekening na ontvangst van uw geretourneerde bestelling.Hoe kan ik jullie contacteren?


U kan ons voor bestellingen, vragen of opmerkingen steeds telefonisch bereiken via het nummer +32 496 03 66 61. U kan er ook voor kiezen om te mailen naar info@lasagradabotella.com of u kan gebruik maken van onderstaand contactformulier.


 
 
 
 
 

La Sagrada Botella |info@lasagradabotella.com | Tel. +32 496 03 66 61| BE0686 965 084

  Blijf ons volgen